Studieindspilning og produktion

Jeg arbejder i et professionelt lydstudie, hvor jeg kan producere lyd af høj kvalitet. Det kunne være at komponeres en jingle eller anden form for lyddesign. Du kan også indspille speak til din podcast hos mig eller sende dine filer, hvorefter jeg mixer dem klar til udgivelse. Mit studie ligger på Vesterbro i København.


Jeg arbejder i Logic Pro X med Universal Audio’s Apollo system. Jeg optager med min Neumann Tlm-103 kondensatormikrofon gennem Neve preamps så jeg kan altid garantere indspilninger af meget høj lydkvalitet. Jeg arbejder både med vintage synthesizere (Juno-106, Roland D-50, m.fl.) men også soft synths. 

Gearliste

Mics:

 • Neumann TLM-103 
 • Sennheiser E935
 • Shure Beta 58a

Keys:

 • Nord Stage 3
 • Roland JUNO-106
 • Yamaha M0-6
 • Roland JD-XI
 • Sequential Prophet Rev-2
 • Roland D-50
 • Yamaha Reface Cp

Software:

 • Apollo Twin / UAD Console
 • Logic Pro X
 • Ableton Live
 • Mainstage 
 • Neve 1073 preamp & EQ collection
 • Soft synths & drum machines
 • Keyscape
 • UAD Antares Autotune Pro
 • Macbook pro 2020

Pedals:

 • Strymon Big Sky
 • Strymon Mobius
 • Colliders Reverb & Delay

Eksempler på lyd jeg har produceret:

Kontakt 

Email: amandawium1@gmail.com