Undervisning

Jeg har masser af undervisererfaring og har været ansat på både Den Rytmiske Højskole, Københavns Musikskole og Busses (Musik) Skole til at varetage klaver- og sangundervisning. Derudover har jeg undervist et hav af glade privatelever gennem årene. 

OBS: Jeg tager som udgangspunkt ikke private elever ind pt., men kontakt mig, og så ser vi, om det kan lade sig gøre.

Klaverundervisning

Min undervisning tager udgangspunkt i den rytmiske genre. Vi vil f.eks. arbejde med akkorder, melodi, akkompagnement til din egen sang og øve skalaer og improvisation. Helt konkret kan vi også tage udgangspunkt i en sang, du er vild med, og så se hvordan vi kan spille den på en fed måde.

Min kærlighed til musikken og især klaveret blev motiveret af, at jeg hørte noget, jeg syntes var fedt, og så fik jeg min far til at vise mig, hvordan man spillede det på klaveret. Den nysgerrighed har jeg set hos mange af mine elever, og den kan jeg spejle mig i. Min undervisning tager ikke nødvendigvis udgangspunkt i noder, men netop det at bruge sine ører. Dog er nodelære absolut også en mulighed, hvis eleven ønsker kendskab til noder. I min undervisning er der både mulighed for, at man selv kommer med materiale, man gerne vil arbejde på, men jeg kommer også med materiale til eleven og udfordrer eleven på det niveau, de er på. 

Klaverundervisning med Amnda Wium

Undervisning i musikproduktion (Logic)

Hvis du ønsker undervisning i musikproduktion (og her primært i programmet Logic, som jeg selv arbejder med), tager vi fat på generelle værktøjer til at kunne bygge en sang op og generelle vigtige mix-tips og tricks til at undgå unødvendige benspænd. Du vil få redskaber til at lære at lave et beat, indspille vokaler og bruge software-instrumenter til at skabe musikken. Det kan også være, at du har en sang, du gerne vil indspille og prøve at få hjælp til at producere. 

Kontakt 

Email: amandawium1@gmail.com